Cautare simpla
Categorie:
Pret de la: la
Localitate: Cartier:
   
Cautati dupa mai multe criterii pentru a gasi exact hotelul, pensiunea, vila, hostelul, cabana sau cazarea in regim hotelier pe care o doriti.

Hotel MeteorLocalitatea: Cluj Napoca
Cartier: Centru
Strada: B-dul. Eroilor nr.29, 400129
Pret: 132 RON (vezi preturi)
Telefon: (+4) 0264 591 060
Mobil: (+4) 0728 287 717
Fax: (+4) 0264 591 062


Camere:
Single Single
Double Double
Apartment Apartment
Tripla Tripla


Facilitati:
aer conditionat  aer conditionat
restaurant  restaurant
telefon international  telefon international
TV si cablu Tv  TV si cablu Tv
Descriere:

 

Hotelul Meteor Cluj Napoca a fost amenajat si dat in folosinta in anul 2001,fiind constriut pe parterul unei cladiri ce dateaza din anul 1400 si care este clasificata monument istoric.

 

Hotelul Meteor Cluj este situat in centrul civic al Municipiului Cluj -Napoca (zona zero)in fata caruia este zona pietonala, pe care sunt 2 fantani arteziene si este amplasata statuia Lupa Capitolina, Lupoaica  cu Romulus si Remus donate de municipalitatea  Romei  in 28 sept 1921.

 

Fiind situat in centrul orasului, Cluj-Napoca unitatea de cazare este in aproprierea tuturor institutiilor si obiectivelor de interes general (50-300m) cum ar fi: statuia  Matei Corvin, statuia Avram Iancu, statuia Sf Gheorghe, statuia A. I. Cuza, Catedrala Sf Mihail, Catedrala Ortodoxa Romana, Teatrul si Opera Romana, Universitatea Babes-Bolyai, Prefectura si Consiliul Judetean, Primaria Municipala, 12 ssucursale bancare, Clinicile si Spitalele, Gradina Botanica si Muzee.Este usor de ajuns la Aeroport cca 10-15 minute; gara 5 minute; Expo Transilvania 5 minute.

 

 Fiind pe artera principala  este usor de iesit spre orice directie ,Bucuresti ,Oradea, spre Zalau ori spre Baia Mare. Hotelul Meteor este situat in centrul orasului Cluj-Napoca pe artera principala, este usor de gasit de catre cei interesati care intra in Cluj din toate cele 4 puncte cardinale.

 

 

Hotelul Meteor are un numar de 30camere pentru cazare  din care 2 single, 23 duble , 3 triple si 2 apartamente. Este clasificat la 3 stele si dispune de urmatoarele dotari: minibar, aer conditionat, telefon cu iesire internationala , televiziune prin cablu, detector de incendiu in fiecare camera, uscator de par, servicii  internet gratuite si pune la dispozitia turistilor un laptop.

Preturi:

 

Tarifele de cazare practicate de Hotelul Meteor sunt cele mai ieftine din zona centrala a orasului Cluj- Napoca astfel:

camera single - 138 lei -  32    euro

camera dubla - 177 lei -  41    euro

camera tripla  - 200 lei -  46.5 euro

apartament    - 222 lei -  52   euro

 

Pentru grupuri de turisti, ori pentru cei cu perioade de cazare peste 5 nopti se acorda fie  un discount de 15% sau 5 nopti tarif normal iar a 6-a noapte gratuita(la alegerea clientului).

 

In tariful de cazare este inclusa taxa hoteliera(1%),TVA si micul dejun(15 lei/pers.) care se serveste in sistem,,buffet suedez”.

» Tipareste oferta
» Trimite oferta prin email
* Numele dumneavoastra
* Emailul dumneavoastra
* Email prieten:
Email prieten:
Email prieten:
Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii